Chambermusic, Keyboard

Te huur : klavecimbel

 

18FM mag beschikken over een klavecimbel om te verhuren :

Het instrument vertrekt vanuit een Zuckerman- bouwpakket en is gebouwd in 1976 door van Immerseel. Het werd recent voorzien van houten dokken door Jan Van den Hemel.  Het heeft 1 manuaal, 4 octaven, 2 registers en wordt gestemd in a’= 392 hz of a’=415 hz. Het instrument is niet transponeerbaar.

De voorwaarden zijn bespreekbaar en afhankelijk van duur, transport, e.d.  Voor leden van de vzw gelden bijzondere voorwaarden.

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *