Books, facsimiles & CDs, English, Woodwind

Groepsaankoop : Nieuwe Methode voor de Traverso

 

voorpagina

FOR ENGLISH Click me
NL

Uitgangspunt van deze nieuwe methode is dat degene die dit boek gaat gebruiken, op muzikaal gebied geen analfabeet meer is. Heel veel muziek is methodisch gerangschikt. Rode draad zijn teksten van Johann Mattheson over de toonsoorten en hun affecten. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de articulatie zoals die in de achttiende eeuw gebruikelijk was. 

Het boek telt 204 pagina’s en is gebonden in een handige ringband, zodat het gebruik op een muzieklessenaar geen problemen geeft.

Prijs: € 29,95 excl verzendkosten
ISBN 978-90-820081-0-4

Ben je geïnteresseerd in een groepsaankoop, laat dit dan even weten via onderstaand formulier.   [contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Straat en huisnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Postnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Gemeente’ type=’text’/][/contact-form]

See?
UK

Starting point of this new method is that those who use this book are not musically illiterate. There is plenty of material on offer to start with. This book contains a large amount of music arranged in a methodical order. The difficulty of the various pieces can sometimes vary : therefore it is not a problem (and may be even quite tempting) to ‘cherry-pick’ from the book.

The main thread consists of texts by Johann Mattheson on the affects of the various keys. In addition extensive attention is given to the ins and outs of the baroque articulation.

Available in 2 more languages :

New Method for the Traverso (English, ISBN 978-90-820081-2-8)

Neue Methode für die Traversflöte (Deutsch, ISBN 978-90-820081-1-1)

information : www.defluithoek.nl

, , , , , ,

By1 Response

  1. Axel says:

    Op deze groepsaankoop tekenden 4 personen in. We bekwamen van Doretthe een mooie korting van 5,00 EUR per exemplaar ! Ook de verzendkosten konden worden gedrukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *