Woodwind

Vivaldi, Orlando furioso, “Sol da te”

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=an-MGm5H29s&w=420&h=315]

 

Philippe Jaroussky is the counter-tenor. But do you know this exceptional flute player ?

And who can provide me with the (flute) score of this beautiful aria ?

, , , ,

By2 Responses

  1. Dirk de Hoon says:

    Ik ben in mijn diskotheek gedoken en daar de Naïve-opname van Vivaldi’s “Orlando Furioso” (opgenomen in 2004) uitgehaald. Ik heb op de video als dirigent Jean-Christophe Spinosi gezien, dus dit is waarschijnlijk ook zijn Ensemble Matheus, zoals op de CD (ook met Jarousky). Volgens het CD-boekje is de fluitist (toen toch) Jean-Marc Goujon. Het CD-boekje vermeld als partituur de “Edizione critica da Federico Maria Sardelli / Istituto Italiano Vivaldi della Fondazione Giorgi Cini da Venezia / Riconstruzione Frédérique Délaméa e JC Spinosi”
    Via duckduckgo.com vond ik o.a. : http://www.free-scores.com/boutique/antonio-vivaldi-sol-mio-dolce-amore-orlando-furioso-partition–215604
    Nog over Spinosi : Stelde zich enkele jaren geleden kandidaat als dirigent voor het Symf.Orkest van Normandië. Hij werd afgewezen door de muzikanten, die geen “barocqueur” voor zich wilden hebben !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *