Chambermusic

Thuis in muziek, Deurne 2012

 

“Deurne, thuis in muziek” onderzocht in 2012 hoe muzikanten in Deurne wonen: hoe ziet hun repetitie ruimte er uit, waar kunnen zij hun muzikale ei kwijt? In hoeverre werkt een fysische omgeving inspirerend of beperkend voor een muzikale geest? Wordt hun passie gestuurd door de persoonlijke ruimte of is het eerder omgekeerd? Zich thuis voelen in muziek, hoe vertaalt zich dat naar wonen met muziek? Leven zij met muziek in het hart … van het huis?”

Ik kwam op deze blog Pieter Theuns tegen, als één van de geïnterviewde en gefotografeerde musici. Pieter Theuns kennen we als luitist en theorbespeler van Trio Bel Ayre met Pieter Theuns.

“Thuis in muziek” gaat over huismuziek ‘pur sang’.

Benieuwd of hier ook een vervolg wordt aangebreid.

 

 

, , , , ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *