Calendar, Concerts, Musicians & Ensembles

9 november 2014 : Les Abbagliati in Dilbeek

 

Om het publiek op een andere manier kennis te laten maken met Franse cantates van Clérambault en Montéclair  werkt het ensemble Les Abbagliati  voor sommige projecten samen met dansers en maakt het gebruik van de barokke gestiek. Dit zorgt voor een uniek visueel aspect en belooft een verfrissende duik in de geschiedenis!

141109_klassiek_les_abbagliati_1397663_1393241924246163_1075641988_o

In ‘La Victoire Amoureuse’ wisselen vocale en instrumentale muziek elkaar af. De muzikanten van Les Abbagliati zijn ervan overtuigd dat de essentie van de oude muziek het experimenteren is en het zoeken naar steeds nieuwe elementen in een muziek uit het verleden die zij springlevend wensen!

Programma Premier Concert Royal (F. Couperin), Cantate ‘Orphée’ (L.N. Clérambault), Le sixième quatuor Parisien (G.Ph. Telemann), Cantate ‘Le Dépit généreux’ (M.P. Montéclair)

CC.Dilbeek

, , , , , ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *