English, Newsflash

A°B : een geschenk aan de wereld !

 

waalse_kerk056.jpg__260x190_q85_crop
(NL)

De Nederlandse Bachvereniging is begonnen met een groot en ambitieus project : All of Bach. In aanloop naar haar honderdjarig jubileum in seizoen 2021-2022 wil ze alle werken van Bach uitvoeren én opnemen. Deze opnamen in beeld en geluid worden online gedeeld op www.allofbach.com.

Elke vrijdag vind je op www.allofbach.com een nieuwe opname van een van de 1080 werken van Johann Sebastian Bach, uitgevoerd door de Nederlandse Bachvereniging en vele gastmusici.

(EN)

Every Friday, you will find a new recording on www.allofbach.com of one of Johann Sebastian Bach’s 1080 works, performed by the Netherlands Bach Society and many guest musicians.

,

By2 Responses

  1. Johan Noterman says:

    Prachtig initiatief en de geluidskwaliteit is bijzonder hoog. Alleen krijg ik de filmpjes niet snel genoeg binnen zodat het geluid regelmatig stopt. Aangezien ik een adsl verbinding heb kan het daarna niet liggen. Ik hoop dat men het bij allofbach kan oplossen.

    • Johan Noterman says:

      Ondertussen heb ik een gouden tip gekregen van de redactie van All of Bach: je kan rechts onder de filmpjes de HD functie uitschakelen en dan is er geen probleem meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *