English, Opinion

B for MUSIC

 

Be-for-music

Press : “De vier organisaties Poppunt, Court-Circuit, Clubcircuit en Club Plasma werken voor het eerst samen om muzikanten en expertise uit te wisselen over de taalgrens heen. Zo streven ze ‘tous ensemble’ naar een beter Belgisch muzieklandschap.

De taalgrens blijkt soms een effectieve barrière, waarbij Vlaamse artiesten en muziekliefhebbers Wallonië als buitenland beschouwen en omgekeerd. Deze ietwat absurde situatie willen de bovenvernoemde organisaties nu aanpakken met ‘BE for Music’. Ze bundelen hun krachten om samen meer kansen te creëren voor talent van eigen bodem.”

This is why, when choosing a new name for “Eighteenth-Century Flute Matters”, we have decided to introduce “Belgian” in our new name : Belgian Early Music Community.
We want to be part of and unite the Belgian early music scene : “tous ensemble !”.
And if you didn’t know it already : Belgium is not only known for its  chocolate and ‘manneken pis’.

Et pour les francophones la même chose.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *