Calendar, Concerts, Woodwind

11 januari 2015 : Nieuwjaarsconcert cultuurcentrum Mechelen

 

image002

 

ZONDAG 11 JANUARI 2015 – 11U00 (cultuurcentrum)

De docenten van de vakgroep Melantiqua  werken voor hun jaarlijkse lerarenconcert samen met  Marcel Ponseele!

Moet Marcel Ponseele nog voorgesteld worden ? Hij  studeerde hobo en kamermuziek aan de conservatoria van Brugge, Gent en Brussel en was in 1981 laureaat van het internationale concours Musica Antiqua in Brugge. Sindsdien speelde hij in tal van gereputeerde barokorkesten mee zoals La Petite Bande, The Amsterdam Baroque Orchestra, La Chapelle Royale, … Hij ligt bovendien samen met dirigent Philippe Herreweghe mee aan de basis van L’Orchestre des Champs-Elysées.

Op het programma staat onvergetelijke barokmuziek van J. S. Bach, G. Ph. Telemann en G. F. Handel, … Spelen en zingen: Paul Van Loey – blokfluit, Sien Huybrechts – traverso, Richard Sutcliffe – viola da gamba, Iris Luypaers – sopraan, Bart Jacobs – klavecimbel, met als gast Marcel Ponseele – barokhobo. Een absolute aanrader!

Gratis toegang voor leerlingen Conservatorium Mechelen.
Betalende tickets aan 10 euro (reserveren hoeft niet).

Kristina Haenen | administratief medewerkster
Stad Mechelen | Conservatorium
Melaan 3-5, 2800 Mechelen, België
T 015 28 29 87 | F 015 28 29 89
www.conservatoriummechelen.be

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *