Woodwind

Stefanie Trofaes : crowdfunding

 

362f89d9-616f-4ff7-bd93-3d5512ef4f36

Beste muziekliefhebber,

Graag zou ik uw aandacht willen vestigen op een project dat mij nauw aan het hart ligt. Na meer dan 10 jaar samenspelen met klavecinist Julien Wolfs, vinden we de tijd rijp om onze debuut-CD te lanceren. Hierop brengen we werk van de componist die we het meest koesteren: J.S. Bach – sonates voor traverso en klavecimbel. Onze unieke samenklank en verfrissende kijk op dit repertoire werd reeds veelvuldig geprezen en resulteerde ondermeer in een nominatie voor Klara’s Jonge Belofte 2014.

De CD-markt verkeert in crisis, het is niet evident om de nodige fondsen bijeen te brengen. U kan ons project vrijblijvend sponsoren of financieel ondersteunen via onze Crowdfunding campagne. Zo haalt u als eerste onze CD in huis! Meer info vindt u op onze crowdfundingpagina.

We hebben de opname al achter de rug en hopen onze CD begin 2016 met uw steun uit te brengen!

Voel u vrij deze mail naar geïnteresseerden door te sturen.

Met vriendelijke groeten,
Stefanie

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wcvb2z0cxQk?rel=0&w=640&h=360]

, , , , ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *