Calendar, Keyboard, Newsflash

MA festival : Omnia Vanitas

 

MAfestival

In Brugge gaat van 31 juli tot 9 augustus 2015 de 52ste editie van het MAfestival door, met als centrale thema de vanitas-gedachte : ijdelheid en vergankelijkheid.

Je vindt het programma aan concerten terug in onze kalender.

expo

EXPO HISTORISCHE INSTRUMENTEN
1-4 aug
In de historische setting van de hallen van het belfort presenteren een 30-tal gespecialiseerde instrumentenbouwers zich aan het internationaal MAfestivalpubliek. Bovendien worden verschillende showcases georganiseerd. In 2015 focust de expo op het klavecimbel.
Lees meer …

fringe-1

FRINGE
Ontdek jong talent!
Tijdens MAfestival ontdek je op verschillende locaties jonge, internationale ensembles die geselecteerd werden om zich voor te stellen aan een enthousiast kennerspubliek. De geselecteerde ensembles en planning vind je nu online.
Lees meer …

wedstrijd

MEER DAN 70 KANDIDATEN VOOR INTERNATIONALE WEDSTRIJD MUSICA ANTIQUA
voor klavecimbel
De Internationale Wedstrijden Musica Antiqua hebben wereldwijd een uitstekende reputatie en liggen mee aan de basis van de carrière van talrijke baroksolisten. De wedstrijd richt zich tot jonge, hoogopgeleide muzikanten die zich toeleggen op de historische uitvoeringspraktijk. In 2015 staat het klavecimbel centraal. Meer dan 70 jonge muzikanten uit alle delen van de wereld nemen deel aan de preselecties. De planning vindt u nu online
Lees meer…

 

, , ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *