Books, facsimiles & CDs, Opinion

17-08-2015 Permeke bibliotheek Antwerpen

 

Toegegeven, deze foto is niet van de beste kwaliteit. Genomen met een mobieltje in de Permeke bibliotheek in Antwerpen.  Deze bonte verzameling boekjes vormt het aanbod dat de bibliothecaris heeft samengeraapt om de kids warm te maken om een instrument te gaan spelen.

Wist je dat de vzw Belgian Early Music Community werkt aan een website om jongeren te laten kennismaken met historische instrumenten. Die kan er ongeveer zo uitzien :

Oude Muziekinstrumenten

 

Meer informatie vind je op -> onze projectpagina.

Daarvoor hebben we uw hulp nodig.  Wie lesgeeft –  privé of in een academie –  kan zich bij ons aanmelden voor de databank.  Wie dit initiatief genegen is, kan ons financieel steunen.  Neem contact op via info@earlymusic.be

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *