AMUZ, Listen

Laus Polyphoniae : love or die

 

(NL)

Koop nu  zaterdag uw tickets of breng al uw bestelformulier binnen voor 12 maart !

In 2016 staan het leven, de liefde en de dood in de veertiende eeuw centraal: de eeuw van de Guldensporenslag, de Honderdjarige Oorlog en de pestepidemie, maar ook van Dante, Boccaccio, Chaucer en Ars nova. Laus Polyphoniae plaatst de eeuw van de zwarte dood in een historische context en verkent in tien dagen de muzikale rijkdom uit deze periode, met muziek uit Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, de Lage Landen, Duitsland, Cyprus, Israël, Tsjechië en IJsland.

Lees hier het programma :

Praktisch:
De ticketverkoop voor Laus Polyphoniae 2016 start op zaterdag 12 maart om 9u. Tickets kunnen zowel online gekocht worden als aan de ticketbalie van AMUZ. De ticketbalie is uitzonderlijk geopend op zaterdag 12 maart 2016 van 9.00 tot 12.00 uur.

Bestelformulieren die vóór 12 maart worden binnengebracht, worden in volgorde van ontvangst verwerkt op zaterdag 12 maart 2016 na 12u.

(EN)

In 2016 Laus Polyphoniae focuses on life, love and death in the 14th century: the Battle of the Golden Spurs, the Hundred Years’ War, the plague epidemic, but also Dante, Boccaccio, Chaucer and Ars Nova. Laus Polyphoniae puts the century of the Black Death into historic context, in a ten-day exploration of this period’s musical richness, with music from England, Italy, France, Spain, Low Countries, Germany, Cyprus, Israel, Czech Republic and Iceland.

Tickets & info:
Ticket sales for Laus Polyphoniae 2016 begin on Saturday 12 March at 9 a.m. Buy your tickets online or at the AMUZ ticket desk. The ticket desk is open exceptionally on Saturday 12 March from 9.00 until 12.00 noon.

Order forms that reach AMUZ before 12 March will be processed in the order they are received on Saturday 12 March after 12 noon.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *