Listen, MAfestival

MAfestival : latest news on maddening music

 

(NL)

START TICKETVERKOOP
De ticketverkoop voor MAfestival 2016 start op donderdag 24 maart. Vanaf dan kan u uw tickets bestellen via de website, aan de balie van In & Uit of bij de ticketlijn van het Concertgebouw. Vrienden kopen nu al hun tickets en betalen geen administratiekosten (€1 / ticket).

MAFESTIVAL FOR KIDS
Ook de allerjongsten kunnen deze zomer bij MAfestival Brugge terecht voor een kennismaking met oude muziek. Op zondag 7 augustus kan je in Lissewege  carnaval vieren in de zomer. De ideale opmaat voor het slotconcert van een grensoverschrijdende concertdag in het pittoreske dorp. Van maandag 8 tot vrijdag 12 augustus kunnen alle guitige grapjassen deelnemen aan een knotsgekke muziekvakantie.

lees meer…

MAkids2

CURSUSSEN DAVIDSFONDS & AMARANT
Davidsfonds Academie trekt op 5 augustus het MAfestival opnieuw mee op gang met een cursus die u onderdompelt in de muziekgeschiedenis “met een hoekje af”. Er wordt stil gestaan bij Cervantes en zijn dolende edelman Don Quichot. De avonturen van deze hidalgo werden meermaals op muziek gezet. ’s Avonds hoort u tijdens het openingsconcert de versie van Joseph Bodin de Boismortier. Amarant organiseert op 2 (Gent), 4 (Antwerpen) en 6 (Brugge) augustus een cursus over Anne Boleyn, de tweede en meest notoire vrouw van Henry VIII aan wie Alamire ook een festivalconcert wijdt.

lees meer …

inleiding-data_newsletter_new_item_image-format_small

(EN)

START TICKET SALES
Ticket sales for MAfestival 2016 starts on Thursday March 24th. From then on you can order your tickets through our website, at the counter of In & Uit or the ticket line of Concertgebouw Brugge. Friends buy their tickets now and pay no administration cost (€1 / ticket).

read more …

MAFESTIVAL FOR KIDS
Even the youngest can enjoy a playful introduction to early music this summer at MAfestival Brugge. On Sunday August 7th you can celebrate summery carnival in Lissewege. The ideal prelude to the final concert of a path-breaking concert day in the picturesque village. From August 8th to 12th all kids can take part in a crazy music holiday.

read more… (NL)

muziekvakantieweb-data_newsletter_new_item_image-format_small

COURSES DAVIDSFONDS & AMARANT
Davidsfonds organizes a course that immerses you in the history of maddening music on August 5. You get acquainted with Cervantes and his errant Don Quixote. The adventures of this hidalgo were repeatedly put to music. In the evening you hear the version of Joseph Bodin de Boismortier during the opening concert of MAfestival 2016. On August 2nd (Ghent), 4th (Antwerp) and 6th (Bruges), Amarant organizes a course on Anne Boleyn, the second and most notorious wife of Henry VIII to whom Alamire also dedicates a festival concert.

read more… (NL)

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *