Listen

Sofie Vanden Eynde, Romina Lischka and Thomas Hobbs are ready for a new recording

 

Sinds 14 jaar speelt Sofie Vanden Eynde samen met gambiste Romina Lischka. Vorig jaar kwam hun debuut-CD “En Suite” uit, waarmee ze lovende kritieken oogstten in binnen- en buitenland (de Standaard, BBC Music Magazine, Early Music) en enkele mooie onderscheidingen in de wacht sleepten (diapason 5, KLARA voor de beste CD van 2015).

Deze samenwerking heeft hen aangezet om programma’s met gastmusici te ontwikkelen. Samen met de erg getalenteerde tenor Thomas Hobbs brengen ze een Engels programma met liederen en muziek voor gamba en luit uit het begin van de 17de eeuw, Orpheus’ Noble Strings. Na een paar succesvolle concerten hebben ze besloten om ook dit programma op te nemen.
In tegenstelling tot “En Suite”, besloot de Vlaamse Gemeenschap de CD-productie van dit nieuwe programma wel te subsidiëren. De begroting wordt aangevuld met een crowdfunding-campagne.

Voor hen die nog niet vertrouwd zijn met het begrip “crowdfunding”, volgt hier nog een beetje uitleg. “Crowdfunding” is een platform waar men zijn of haar project kan voorstellen. Via de website kan eenieder die dat wenst een bedrag doneren. De donor krijgt daarvoor iets terug. De beloningen hangen af van de hoogte van het bedrag en gaan van het downloaden van enkele tracks tot een live-concert door ons duo in uw huis!

Meer info vindt u via deze link:
http://www.kisskissbankbank.com/duo-romina-lischka-and-sofie-vanden-eynde-are-recording-a-new-cd-with-tenor-thomas-hobbs

Aarzel ook niet om deze e-mail verder te leiden. Misschien zijn er wel mensen in uw omgeving die ons graag zouden willen steunen.

Bij voorbaat dank!

Sofie Vanden Eynde


www.sofievandeneynde.be * www.imagomundi.be

Sofie Vanden Eynde
Verhoevenstraat 10
B-1020 Brussel

+32(0)479/20.46.32
sofievandeneynde09@gmail.com

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *