Courses & masterclasses, Listen, Vocal

Meer Stemmig Gent – Workshop Stratton Bull

 

ZINGEN UIT DE BRON – Workshop Stratton Bull

Zaterdag 2 juli 2016 [10h30-12h30] – Sint-Machariuskerk – GENT

Dat heel wat amateurzangers gek zijn van polyfonie is geen geheim. Maar hoe werd dit schitterend repertoire écht uitgevoerd? Hoe stonden de zangers opgesteld en welke partituur of partij kregen ze te lezen? En wat was het effect van dit alles op de muziek zelf?

Stratton Bull, artistiek leider van de Cappella Pratensis en zanger Lior Leibovici nemen u in deze boeiende workshop mee naar de bron van de polyfonie en introduceren u in de wereld van de mensurale notatie, koorboeken en het zingen rond de standaard. Vertrekpunt zijn enkele fragmenten uit de Missa Cum jocunditate van componist Pierre de la Rue.

info & inschrijving

__stemmig__339_

Concerten Sint-Machariuskerk

15:30 HET PRINSENHOF – Kamerkoor El Grillo
17:30 PILGRIMAGE – Utopia Ensemble
20:00 VISIONS OF JOY – Cappella Pratensis
22:00 TRIPTYCHA – Psallentes

tickets & reservatie

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *