MAfestival

Vélo Baroque

 

vbnewlogo-data_newsletter_new_item_image-format_big-1

ONTDEK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN VÉLO BAROQUE
zo 14.08.2016

Het evenement Vélo Baroque combineert kwaliteitsvolle concerten met een fietstocht door het Brugse Ommeland. De fietstocht doet voor het eerst ook Oostkamp en Zedelgem aan met concerten op het kasteeldomein Gruuthuse, in de Sint-Pieterskerk en in gemeenschapscentrum GlaZ. Vélo Baroque staat garant voor verrassende combinaties en onverwachte programma’s. Jazzpianist Edouard Ferlet en klaveciniste Violaine Cochard vormen een opmerkelijk duo voor hun project Bach Plucked Unplucked. Vlad Weverbergh laat u via Mozarts klarinetkwintet kennismaken met de historische versie van het instrument. Harpiste Sarah Ridy betovert met een muzikale ode aan Shakespeare en Brussels Jazz Orchestra zorgt voor een wervelende apotheose.

De capaciteit is beperkt. Reserveer snel uw tickets! – € 25

Het volledige programma en alle locaties vindt u nu terug op www.velobaroque.be

lees meer…

20150809-_DSC6033-data_newsletter_new_item_image-format_small

100 % WEST-VLAAMS BUFFET
‘s Middags kan je aan concertlocatie kasteel Gruuthuse aanschuiven voor een buffet met 100 % West-Vlaamse hoeve- en streekproducten. Dit dient u op voorhand te reserveren – €12

lees meer…

vbkids-data_newsletter_new_item_image-format_small

KINDEREN FIETSEN MEE
Op MAfestival Brugge zijn ook kinderen welkom! Wie jonger is dan 12, kan voor €2 alle concerten bijwonen tijdens Vélo Baroque. Jongeren onder 26 genieten altijd van 50 % korting op concerttickets. Bovendien worden ook twee activiteiten voor kinderen tussen 6 en 12 georganiseerd: op zondag 07.08.2016 kan je met ARTuur carnaval vieren in de zomer; van maandag 08.08.2016 tot vrijdag 12.08.2016 kunnen alle guitige grapjassen deelnemen aan de muziekvakantie i.s.m. Musica.

lees meer…

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *