Keyboard, Play

Muziekstage Korneel Bernolet

 

Denk je eraan om conservatoriumstudies aan te vatten? Of studeer je al aan het conservatorium en wil je extra masterclasses volgen? Op de muziekstages van Amaj vzw kan je kennis maken met de instrumentdocenten van het Antwerpse Conservatorium.

Amaj vzw organiseert een zomerstage van woensdag 17 tot zondag 21 augustus 2016. De lessen worden gegeven door docenten van het Antwerps conservatorium, dagelijks tussen 9.30 en 18.00 uur. De stages worden afgesloten met een toonmoment op de laatste dag om 16 uur, waarop een aantal deelnemers optreedt.

De stage richt zich zowel tot leerlingen niveau hogere graad DKO, voornamelijk bedoeld als voorbereiding op de toelatingsproeven van het conservatorium en tot gevorderde studenten (masterclasses niveau conservatorium).

Korneel Bernolet zal les geven voor klavecimbel.

Meer info: klik hier

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *