Musicians & Ensembles

REMA IN FLANDERS: CALL FOR PITCHES

 

Heb je interesse om een nieuw project voor te stellen aan een delegatie van REMA (Réseau Européen de Musique Ancienne) en aan andere aanwezige collega’s tijdens het ontmoetingsmoment op 12 augustus 2016, dan kun je hiervoor een aanvraag indienen. Het project mag multidisciplinair zijn en hoeft niet beperkt te blijven tot Oude Muziek.

Het voorgestelde project moet beantwoorden aan één van de volgende criteria:

• het project is nog in ontwikkeling of heeft slechts een beperkt toonmoment gehad en zal binnen maximaal twee jaar in première gaan
• het project is al in première gegaan en heeft internationale ambitie en potentie maar werd nog niet in het buitenland vertoond.

Een externe jury zal maximaal zes projecten selecteren. Als geselecteerde kandidaat krijg je zeven minuten om je project voor te stellen + drie minuten om vragen te beantwoorden. Na de sessie is er uiteraard nog gelegenheid om op informele wijze door te praten over het project.

De presentatie van het project dient te gebeuren in het Engels – gebruik van audio/video wordt aangemoedigd. Bovendien moet er van elk project een fiche worden gemaakt die een aantal essentiële gegevens bevat. Deze informatie wordt nadien ook aan alle deelnemers bezorgd.

Een voorstel indienen kan via deze link. Deadline is 25 juli 2016.

Voor meer informatie over het programma, inschrijven en het indienen van projectvoorstellen kun je terecht bij Stef Coninx.

content : www.kunstenpunt.be

handtekening-nl

 

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *