Keyboard, Listen, MAfestival

International Competition Musica Antiqua

 

PRESELECTIES STARTEN OP WO 03.08

De Internationale Wedstrijden Musica Antiqua hebben wereldwijd een uitstekende reputatie en liggen mee aan de basis van de carrière van talrijke baroksolisten. De wedstrijd richt zich tot jonge, hoogopgeleide muzikanten uit binnen- en buitenland die zich toeleggen op de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk. In 2016 staat de pianoforte centraal.

Meer dan 30 kandidaten uit alle hoeken van de wereld nemen deel aan de preselecties van de Internationale Wedstrijd Musica Antiqua voor pianoforte. Vanaf woensdag 03.08.2016 geven zij het beste van zichzelf tijdens de preselecties. Deze vinden plaats in het Provinciaal Hof en zijn gratis toegankelijk voor het publiek.

In het repertoire wordt er dit jaar gefocust op Mozart en de zonen van Bach.

U kan hier doorklikken naar het volledige programma en de planning van de preselecties.

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *