Newsflash, Play

Huismuziek.nl lanceert nieuwe contactbank voor musici

 

Contactdatabank voor musici

Sinds 1 september 2016 heeft Huismuziek een nieuwe – internationale! – contactbank voor musici. Op vind-een-medemuzikant.nl kan iedereen nu gratis op zoek naar medemusici (ook professionals!), ontbrekende spelers voor een ensemble of band, of een muziekdocent.

De bank is een vertaalde versie van musiker-sucht-musiker.de en bevat 21.000 musici uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Huismuziek ontsluit de bank voor Nederlandstalige musici op de website vind-een-medemuzikant.nl.

Musiker sucht Musiker is de spelerscontactbank van Musica Viva Musikferien, een Duitse organisatie met een groot aanbod muziekcursussen in Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. De bank is in 2003 opgericht met als doel deelnemers van een cursus na afloop de mogelijkheid te bieden met elkaar in contact te blijven en nieuwe spelers en zangers te vinden. Musiker sucht Musiker is een groot succes: dagelijks wordt er gemiddeld 1550 keer gebruik van gemaakt.

Op de website vind-een-medemuzikant.nl kan iedereen nu kosteloos op zoek naar medemusici (ook professionals!), ontbrekende spelers voor een ensemble of band, of een muziekdocent. Wie aan een landgrens woont kan nu ook over de grens op zoektocht!

Vind-een-medemuzikant.nl is voor iedereen toegankelijk en deelname is gratis. Wel bestaat de mogelijkheid om tegen geringe kosten (10 euro per jaar) Premiumlid te worden. Daarmee kun je onder meer onbegrensd zoekopdrachten plaatsen en foto’s en geluidsbestanden toevoegen aan je profiel.
Leden van Huismuziek krijgen gedurende een periode het Premiumlidmaatschap gratis aangeboden.
Neem voor meer informatie contact  op. www.huismuziek.nl, info@huismuziek.nl,
telefoon 026-8450788.

Aanbod oude muziek 2016 -2017 

Open cursusmiddag, Nieuw! kom het nieuwe seizoen gratis voorproeven, 11 september 2016, Akoesticum Ede
Gregoriaans voor beginners, 1 oktober 2016, Pieterskerk Utrecht
All’improvviso, 12 november 2016, Nieuw! Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam
Renaissancedag – Josquin des Prez, 26 november 2016, Akoesticum Ede
Blokfluit versus dwarsfluit, 9-11 december 2016, Conferentiecentrum De Glind
Muziek voor advent en kerst, blokfluitensemble o.l.v. Bert Honig, 17-18 december 2016, Akoesticum Ede
Barokke bouwwerken voor strijkorkest, 21-22 januari 2017, Akoesticum Ede
Mediterraneo voor koor en solisten, Nieuw! muziek van L’Arpeggiata, 11-12 februari 2017, Fredeshiem Steenwijk
Corsicaanse polyfonie, Nieuw! 11 maart 2017, Pieterskerk Utrecht
Bachcantate Christ lag in Todesbanden, koorworkshop, 1-2 april 2017, De Zeven Linden Utrecht
Guarini madrigalen van Claudio Monteverdi, Nieuw! 8-9 april 2017, Fredeshiem Steenwijk
Het vuur van Telemann, koor en orkest voor gevorderde musici, 1-6 mei 2017, Conferentiecentrum De Glind
The Image of Melancholy, renaissance- en barokdag voor instrumentalisten en zangers, 13 mei 2017,Akoesticum Ede
Dubbeloctet voor blokfluit, o.l.v. Bert Honig, 20 mei 2017, Doopsgezinde kerk Baarn

download affiche in PDF

 

Over Huismuziek

Huismuziek, vereniging voor muziek- en instrumentenbouw, is opgericht in 1951 met als doel zoveel mogelijk mensen te laten samenspelen en zingen. Jaarlijks organiseert Huismuziek muziekcursussen voor amateur- en vakmusici en muziekinstrumentenbouwcursussen in heel Nederland, die voor iedereen toegankelijk zijn. Het cursusprogramma verschijnt jaarlijks in mei en de inschrijving start op 1 juni. Verder brengt Huismuziekeen  maandelijkse nieuwsbrief uit, het E-news.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *