Vocal

Nieuwe cursus ‘vocaal ensemble polyfonie’ aan SLAC/Conservatorium Leuven

 

Vanaf september 2016 richt SLAC/Conservatorium (DKO Leuven) een nieuwe cursus “Vocaal ensemble polyfonie” in. Deze unieke cursus focust op het polyfone vocale repertoire van de 14e tot 16e eeuw. Docent is Lieven Termont. Termont concerteerde als solist in polyfone ensembles over de hele wereld en is met dit repertoire te horen op meer dan 50 cd-opnames van onder andere Capilla Flamenca en het Huelgas Ensemble. Vandaag werkt hij mee aan het succes van een nieuw ensemble Utopia.

Het vak “Vocaal ensemble polyfonie” is bedoeld voor gevorderde leerlingen zang en wordt gegeven op maandagavond van 18u30 tot 19u30. De bijhorende individuele zanglessen kan je volgen bij Lieven Termont, Bart De Kegel, Anne Mertens, Hanne-Joost Peeters, Patricia Vanheukelom of Dominique Van Sande, allen zangdocenten aan het SLAC.

meer info

(* ontleend aan de Nieuwsbrief  08 2016 van de Alamire Foundation)

(foto Lieven Termont (c) SLAC)

 

Het aanbod van SLAC/ Conservatorium (DKO Leuven) is ook terug te vinden op onze LTP EARLY MUSIC.BE kaart.

ltp

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *