Opinion, Play

Opgemerkte campagne : maak het mee !

 

Eerder maakten we in onze blog reeds melding van het mooie promofilmpje van het Antwerpse DKO voor oude muziek.

Vandaag bundelt het Antwerpse DKO nogmaals de krachten om met een affichecampagne het schooljaar in te luiden.

EARLYMUSIC gaat in dialoog met het DKO en  ijvert voor nog meer samenwerking binnen het DKO voor het op elkaar afstemmen van het aanbod historische instrumenten en het creëren van samenspelmogelijkheden.   Ook voor historische instrumenten die vandaag  omwille van een programmatiestop niet kunnen aangeboden worden,  vragen we een oplossing.

Alle Antwerpse academies zouden met hun leerkrachten oude muziek kunnen meebouwen aan een  Oude Muziek Academie Antwerpen, al of niet op één locatie, maar met een gezamenlijke doelstelling : oude muziek levend houden voor jong en oud.

OMAA

Het aanbod ‘historische instrumenten’ in Vlaanderen en Wallonië vind je op de   LTP EARLY MUSIC MAP (een initiatief van vzw Belgian Early Music Community).  Een warme oproep aan alle leraren en academies om hun aanbod kenbaar te maken.

 

ltp

 

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *