Play

Kinderen worden als componisten geboren: barok

 

In ‘Kinderen worden als componisten geboren’ worden kinderen uit de derde graad van het lager onderwijs een week lang ondergedompeld in muziek en maken ze eigen composities. Geïnspireerd door het programma La nuova maniera van More Maiorum krijgen van de leerlingen van Pientere Piste elementen van de Italiaanse barokmuziek aangereikt als bouwstenen voor hun eerste composities.
Met muzikanten Jutta Troch (klavier), Astrid Bossuyt (strijkers) en Katrien Gaelens (fluitiste) werken ze de laatste week van november oa. rond de elementen solo versus groep en fluiters versus strijkers.

Toonmoment op vrijdag 2 december om 14 uur in AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen.
Welkom!

een project van De Veerman en AMUZ

Editie 2010

 

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *