Calendar, Listen, MAfestival

MAfestival

 

MA_nieuwsbrief_Lissewege-data_newsletter_new_item_image-format_big

WAR & PEACE IN LISSEWEGE
zo 06.08, vanaf 11u30

De concertdag in Lissewege staat in het teken van War & Peace. Ensemble Plus Ultra brengt er Cristóbal de Morales’ Missa L’homme armé, een van de mooiste polyfone missen waarin het eeuwenoude lied over de gewapende man doorklinkt. In Allegorie van het Verlangen hoort u een nieuwe muziekgeschiedenis van het Hooglied door Zefiro Torna, Vocalconsort Berlin en de Tunesische zangeres Ghalia Benali. In de schuur Ter Doest exploreren Rembrandt Frerichs en zijn collectief de Europese hymne en haar hedendaagse context.

lees meer…

Beeldjury-data_newsletter_new_item_image-format_big

JURY JAM
di 08.08, 11u30

Een primeur op het MAfestival: voor één middag ruilen de juryleden van de Internationale Wedstrijd Musica Antiqua hun zitjes in voor het podium. Johan Huys, Jan De Winne, Xenia Löffler, Dorothee Oberlinger, Enrico Onofri, Marco Testori en Mieneke van der Velden treden in wisselende formaties voor het voetlicht. Hun programma brengt een ode aan de keizer van de kamermuziek: G. P. Telemann.

lees meer…

clamantis-data_newsletter_new_item_image-format_big

INTIEME LAATAVONDCONCERTEN
za 05.08 & vr 11.08, 22u15

De intiemste muziek programmeert MAfestival Brugge als laatavondconcert. In de mystieke Sint-Godelieveabdij brengt het Belgische Hathor Consort muziek van William Lawes en John Jenkins. De Estse Grammy Award-winnaar Vox Clamantis dialogeert met pianist Jean-Claude Pennetier, in Franz Liszts Via Crucis, een van de meest aangrijpende versies van het passieverhaal.

lees meer…

campagnelogo-data_newsletter_new_item_image-format_big

TARIEVEN, REDUCTIES & START VERKOOP

MAfestival Brugge paste zijn ticketprijzen aan en vereenvoudigde zijn reducties. Wie jonger is dan 35 geniet van 50 % korting op tickets. Iedereen die 5 of meer concerten bijwoont, krijgt 10 % korting op tickets. Bovendien worden steeds lage tarieven gehanteerd voor de voordeligste categorieën.

De verkoop van tickets voor MAfestival 2017 start op donderdag 30 maart. Alle praktische info vindt u hier terug.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *