Concerts, Listen, MAfestival

MA festival : Belgische première van ‘Earth Diver’ !!!

 

Muziektheater Transparant
Hoe gaan we om met een wereldcrisis? Muziektheater Transparant stelt de vraag in Earth Diver, een internationaal gelauwerde muziektheaterproductie die zijn Belgische première krijgt tijdens het MAfestival. De troostende muziek van Heinrich Schütz klinkt in contrapunt met nieuw werk van Nikolaus Brass en een tekst van Paul Verrept. Intussen daalt een film van Wim Catrysse af in de mijnschachten van Barentsburg.Bekijk hier de trailer voor Earth Diver.– Vr 11.08.2017, 20u00, Concertgebouw Brugge

De Financial Times over Earth Diver:
“If you ever wondered what the music of Heinrich Schütz has to do with your life today, you will find your answers here. At its finest, this is what music theatre can achieve.”

lees meer…
(FALLEN) ANGELS
Mediterrane polyfonie door Ghislieri Choir & Consort
Voor zijn Brugs debuut wijdt Ghislieri Choir & Consort een vocaal programma aan goed en kwaad, rebellie en verlossing. Het opmerkelijke gezelschap o.l.v. Giulio Prandi ontsluiert enkele sacrale werken van de meest theatrale soort, waaronder Jannacconi’s unieke bewerking van Pergolesi’s beroemde Stabat Mater en het meesterlijke Miserere van Jommelli.– Do 10.08.2017, 20u00, Sint-Jakobskerk
lees meer…
LAATSTE TICKETS VOOR JURY JAM
Telemann en co
Een primeur op het MAfestival: voor één middag ruilen de juryleden van de Internationale Wedstrijd Musica Antiqua hun zitjes in voor het podium. Johan Huys, Jan De Winne, Xenia Löffler, Dorothee Oberlinger, Enrico Onofri, Marco Testori en Mieneke van der Velden treden in wisselende formaties voor het voetlicht. Hun programma brengt een ode aan de keizer van de kamermuziek: G. P. Telemann.Boek nog snel de laatste tickets voor dit unieke concert.– Di 08.08.2017, 11u30, Concertgebouw Brugge
lees meer…

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *