Listen, MAfestival

Countdown to MAfestival Bruges/Brugge (2)

 

KLANKEN UIT EEN ANDERWERELDS ELDERS
Duik in het festivalthema met deze bijzondere podcast
In 10 afleveringen neemt de podcast Klanken uit een anderwerelds elders u mee op pelgrimage van de onderwereld naar het paradijs. Onderweg ontmoet u meerdere personages die Dante’s meesterwerk resoluut naar het nu katapulteren.U komt alles te weten over La Divina Commedia en hoort muziek uit het programma van MAfestival 2017.Beluister nu de eerste 5 aflveringen. Vanaf maandag vindt u op onze website ook de tweede helft van deze bijzondere podcast.De podcast werd voor het MAfestival gemaakt door radiomaakster Els Aerts en festivaldramaturge Katherina Lindekens
lees meer…
START PRESELECTIES INTERNATIONALE WEDSTRIJD MUSICA ANTIQUA
wo 02.08.2017
Meer dan 120 jonge baroksolisten uit alle hoeken van de wereld nemen deel aan de Internationale Wedstrijd Musica Antiqua. Volg hen van nabij tijdens de preselecties, die doorgaan in het Provinciaal Hof en gratis toegankelijk zijn voor het publiek.
lees meer…
KLARA LIVE
Klara trapt het MAfestival mee op gang. Vanaf 18u00 zendt Klara live uit vanuit de Kamermuziekzaal. Nicole Van Opstal omringt zich met erudiete gasten die met haar het thema en het festival uitkienen.De live-uitzending is gratis toegankelijk voor het publiek.
lees meer…
ONTDEK 10 JONGE ENSEMBLES
Gratis Fringe-concerten
Van maandag tot vrijdag biedt MAfestival Brugge tien jonge ensembles een podium tijdens de Fringe-concerten.U hoort jonge professionals aan het werk op verschillende historische locaties in de binnenstad.Ontdek alle geselecteerde ensembles en locaties hier.
lees meer…

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *