Brass, Listen, Newsflash

Sound of the city

 

Concert: ‘Nocturnes: Music for the Night
Anthony Romaniuk en Jon Birdsong
19.09.2017 om 20 uurDe afgelopen maanden hebben Jon Birdsong (cornetto en trompet) en Anthony Romaniuk(piano) intensief samengewerkt om nieuwe muziek te creëren.Muziek geboren uit de geest die de werelden van de jazz en de barokmuziek verbindt.
Muziek met één focus: voor en over de nacht.

Kom gratis luisteren naar deze nachtmuziek in een unieke setting: het Vleeshuis!

Meer info en reserveren

200x200
Woensdagklanken
Rondom Weckbacher
Apotheosis, het kwartet
27.09.2017 om 14.30 uurIn 2010 vond men in de Antwerpse Conservatorium-bibliotheek een bundel manuscripten. Een bundel met 16 composities van ene Lorenzo Weckbacher.Onderzoek heeft nauwelijks verdere informatie over deze Weckbacher opgeleverd, maar zijn muziek wordt wél opnieuw gespeeld. Bijvoorbeeld tijdens onze Woensdagklanken.

Meer info en tickets

200x200
Boem! Paukenslag
App voor lagere schoolkinderen rond de geschiedenis van slagwerk
Een bezoek aan Museum Vleeshuis loont altijd de moeite, met of zonder gids.  Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen bovendien op ontdekking gaan met de app Boem! Paukenslag.Ringo en Isolde zijn hun gidsen en ze proberen de kinderen net zo verzot op slagwerk te maken als ze zelf zijn.Boek een bezoek voor je klas of met je (klein-)kinderen

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *