Newsflash

Viva Les Muffatti in Flagey !

 

Inhoud

“Napolitaanse lekkernijen” in Ribeauvillé

Op 21 oktober hadden Les Muffatti de eer om het slotconcert op te luisteren op het oude muziek festival van Ribeauvillé. Een zeer mooi moment, samen met de twee solisten HB en BH, en zeer gesmaakt door het Elzaspubliek.

De kritiek is unaniem over het eerste instrumentale deel van het concert en schrijft : ” de cohesie van het ensemble, evenwichtig en transparant (…) De elf muzikanten spelen met absolute precisie in hun aanzetten en dit – samen met een bijzonder subtiele en juiste interpretatie – plaatst hen in de rangen van de meest geoliede groepen”  (Jacques Weil, L’Alsace, le 22 octobre 2017).
Over de uitvoering van het Stabat Mater van G.B.Pergolesi, dit werd ” pure genoegdoening, ver van de pompeuze uitvoeringen door een overbevolkt koor en een overgedimensioneerd orkest. De 12 muzikanten speelden en ademden alsof ze één waren, het evenwicht tussen de verschillende instrumentale groepen zette elke nuance en elke stilistische vondst mooi in de verf en de melodie werd in al haar natuurlijkheid gedragen.”(Les dernières nouvelles d’Alsace, le 23 octobre 2017).

We komen graag terug naar Ribeauvillé!

Viva!

Les Muffatti &
Pietro Pizzuti, acteur
Julia Szproch, soprano
Sarah Théry, mezzo-soprano
Gabriel Alloing, regisseurHet is zover, de creatie van de voorstelling Viva! vond plaats in het Jean Vilar theater. Een volle zaal en alle data uitverkocht.

Ook de voorstellingen op 29 en 30 november in Wolubilis zijn uitverkocht !

Mis dus vooral de uitvoering op 9 december niet, in het kader van het Music Chapel Festival in Flagey

Vokaal steekspel aan de Royal Academy of Music

Zin in een buitengewoon toernooi? Drie zangers, drie historische figuren bekampen elkaar in het hart van de Royal Academy in Londen. Eén supervisor : Georg Friedrich Haendel.

Ontdek zijn wonderlijke wereld, en dit op 25 november in het Palais des Beaux-Arts in Charleroi en op 27 november in de Salle Gaveau in Parijs.
Les Muffatti &
Myriam Arbouz, soprano
Anthea Pichanick, mezzo
Paul-Antoine Benos-Djian, altus

Informatie en reservatie

Paleis van Schone Kunsten, Charleroi op 25 november 2017
Salle Gaveau, Parijs op 27 november 2017

De nieuwe website van Les Muffatti is online !

Ontdek onze nieuwe lay out, onze programma’s, bekijk hoe u ons kunt steunen en neem vooral een kijkje in uw agenda voor de komende concertdata !

www.lesmuffatti.be

Bedankt aan “La Fédération Wallonie Bruxelles” voor de steun van onze nieuwe digitale jas.

Veel surfplezier en tot binnenkort.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *