Uncategorized

3D Theater

 

Dr. Timothy De Paepe is sinds 2016 conservator van het Museum Vleeshuis / Klank van de Stad te Antwerpen.

Hij doctoreerde in de Letterkunde in 2011 met zijn proefschrift “Une place pour les commedies…”: De relatie tussen inrichting, repertoire en gebruik van de Antwerpse theatergebouwen tussen 1610 en 1762 

'Une place pour les commedies' (Proefschrift, 2011)

Zijn professionele e interessegebieden zijn onder meer de theater-, literatuur-, kunst-, muziek- en operageschiedenis van de zeventiende en achttiende eeuw, theaterarchitectuur, 3D-modelling (computervisualisaties) en erfgoed, architectuurerfgoed, de cultuurgeschiedenis van de Joods-Portugese gemeenschap in Antwerpen en de Lage Landen in de zeventiende en achttiende en eeuw, Diego Duarte en zijn wereld,…

 

 

 

 

 

 

Waarom we dit zeggen ? Omdat we het beslist de moeite vinden om een kijkje nemen op zijn website. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

cropped-top3

 

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *