(NL)

De vereniging ‘Belgian Early Music Community’ organiseert samen met enkele partners op zaterdag 24 en zondag 25 november “Retteket-Muziekkabinet”, een festival rond muziek uit de tijd van Rubens. Dit festival vindt plaats in enkele waardevolle historische gebouwen: Museum Vleeshuis en de Sint-Jacobskerk. Op het programma staan workshops, concerten, recitals, een vrij podium, een muziekmarkt, rondleidingen, een wandelconcert, …

link to more detailed info

(EN)

The association ‘Belgian Early Music Community’ organizes together with several partners on Saturday 24 and Sunday 25 November “Retteket-Muziekkabinet”, a festival about music from the time of Rubens. This festival takes place in some valuable historical buildings: Museum Vleeshuis and St. Jacob’s Church. The program includes workshops, concerts, recitals, a free stage, a music market, guided tours, a walking concert, …

(FR)

L’association ‘Belgian Early Music Community’ organise, avec plusieurs partenaires, le samedi 24 et dimanche 25 novembre “Retteket-Muziekkabinet”, un festival sur la musique de l’époque de Rubens. Ce festival se déroule dans de précieux bâtiments historiques: le musée Vleeshuis et l’église Saint-Jacob. Le programme comprend des ateliers, des concerts, des récitals, une scène gratuite, un marché de la musique, des visites guidées, un concert de marche, …

 

 

, , , ,

By1 Response

  1. Lut Ruwet says:

    Hartelijk dank voor vele facetten van de heerlijke muziek uit de XVIIde eeuw waarmee jullie ons leerden kennismaken.
    Het festival heeft de charme van een kleinschalig initiatief en van een soepele organisatie zonder vast te hangen aan overregulering.
    Ik kijk al uit naar een volgende editie van dit initiatief! Als jullie in de toekomst nog op zoek zijn naar zangers, wil ik graag meezingen. Ik ben leerling van de zangklas in de MAGO en heb oit ook al oude muziek meegezongen met Patrick De Necker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *