Alba Nova, Festival, Listen

Countdown to AlbaNova 2018

 

Het avontuur start aan het station van Bilzen: een speciaal treintje haalt je af en brengt het hele gezin naar het mooiste kasteel van Vlaanderen.
Daar kunnen de allerjongsten genieten van CABAN (vanaf 3 maanden), kan je wegdromen in de verhalenwereld van Liedjes met Wortels II of met de tieners je stoute schoenen aantrekken om naar Halewyn te gaan.

De liefhebbers van oude muziek willen het concert van Raquel Andueza niet missen, maar vergeet ook het nieuwe talent niet: Ozio Regio brengt virtuoze Italiaanse 17e eeuwse muziek, Cantoría neemt je mee naar de Spaanse renaissance en Park Collegium naar de Vlaamse 15e eeuw.

Ook je meest avontuurlijke muzikale vrienden en fans van hedendaagse muziek zullen dankbaar zijn voor de tips: deCompagnie, Benjamin Glorieux, MetX en de SoundMine-componisten onder Wim Hendrickx’ vleugels. Nodig familie, buren en vrienden uit en kom samen genieten van dit eerste zomerfestival.

Graag tot zondag!

Els Vanvolsem

Familieparcours: muziek voor jonge oren

10.30 uur: Theater De Spiegel / Caban
11.30 uur: Zonzo Compagnie / Liedjes met Wortels II
13.30 uur: Raphaël De Cock, Emma Rekers & Colette Dedyn / Halewyn
15.00 uur: El Gran Teatro del Mundo / L’opéra au salon
16.00 uur: Vrij aanbod met Pneumafonen & Triltank, Klankentuin, Benjamin Glorieux & Jürgen De Blonde, Kunsteducatief Labo, …
17.00 uur: MetX Marockin’ Brass (feest!)Programma en tickets

 

, , , , , ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *