Calendar, Concerts, Newsflash

Cord’e for speelt benefietconcert voor project in Uganda

 

In november nemen enkele enthousiastelingen deel aan een reis met Velo Afrique ten voordele van Foodstep home in Uganda. Om sponsorgeld in te zamelen organiseren ze enkele activiteiten, waaronder een concert op historische instrumenten.  Wij zijn alvast enthousiast om met deze advertentie uw aandacht te trekken en ons steentje bij te dragen.

Het ensemble Cord’e fori brengt een repertoire van sonates, fantasia’s en suites uit renaissance en barok op gamba, spinet, blokfluit en vihuela op zaterdag 22 september 2018 om 20:00u in de kerk van Millegem, Sint-Antoniusstraat, 2520 Ranst.

Cord’e for bestaat uit :

Greet Wouters : blokfluiten, bas- en discantgamba
Noor Wouters : blokfluiten, vihuela
Hugo Bekaert : spinet, orgel
Anne Van Den Berge : basgamba

kaarten 15 euro
ten voordele van Foodstep Uganda
bestellen kan per mail : fietsenvoorfoodstep@gmail.com

Bij Foodstep krijgen kansloze kinderen een toekost.  Het is ook een opvangtehuis voor vrijgelaten kinderen uit de kindergevangenis Kamperingisa.  De kinderen worden opgevoed met respect voor de eigen tradities en ze volgen allemaal een opleiding.  Wanneer ze op eigen benen kunnen staan wordt samen met hen gezocht naar werk en onderdak en blijft Foodstep beschikbaar voor advies en begeleiding.

Momenteel wordt er gebouwd aan een hotelvakschool.

meer info : www.foodstepuganda.be

 

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *