AlbaNova 2019: familieparcours Psallentes

Op 30 juni 2019 zal AlbaNova ‘En Route’ plaatsvinden te Landcommanderij Alden Biesen.
‘En Route’ staat niet enkel voor het nomadische karakter van muziek: ook bestaande formats van Musica zijn inhoudelijk steeds onderweg en reizen mee naar midzomerfestival AlbaNova.

Ben je bijvoorbeeld altijd al benieuwd geweest naar wat er precies gebeurt tijdens de Eersteklasconcerten? Waag dan nu je kans en neem op AlbaNova deel aan een bijzonder familieparcours in samenwerking met Psallentes. Ga met het hele gezin op verkenning tussen gregoriaanse en polyfone melodieën. Luister niet alleen, maar ga ook zelf aan de slag. Voor je het weet ben je even zanger bij Psallentes.

Nog niet helemaal overtuigd?
Laat je dan inspireren door de woorden van een deelnemende leerkracht:

“Verrassend, sfeervol, hoog niveau.
Onze leerlingen waren aandachtig, enthousiast en lovend achteraf. De toch moeilijke muziek, muziek die ze niet kennen toe te laten in combinatie met luisteren, doen, door het gebouw wandelen is haalbaar en op niveau voor hen. Als begeleiding staken we ook op pedagogisch vlak goeie insteken op.” 
Ga jij ook de uitdaging van het familieparcours aan?
Boek nu je tickets voor AlbaNova en geniet nog tot eind maart van fikse vroegboekkortingen!In samenwerking met Psallentes en Artist in Residence Hendrik Vanden Abeele.

Masterclass Charpentier

In deze dubbele masterclass worden de barokmuzikanten ingewijd in de geraffineerde versieringsstijl van Marc-Antoine Charpentier en de Franse barok, terwijl de jazzmuzikanten inspiratie zoeken bij Charpentier als improvisatiebasis. Wil je leren van de besten? Kom twee dagen naar Brugge, laat je door Peter Van Heyghen en Jasper Blom onderdompelen in de muziek van Charpentier en geniet van top-coachings en boeiende contacten met een bijzondere groep gelijkgestemden. Als kers op de taart krijgen studenten van Jazz Masterclass Charpentier dekans om samen met Jasper Blom te spelen op midzomerfestival AlbaNova 2019, ‘En Route’.

Verzeker jouw plekje en schrijf je nu in!
Deze dubbele Masterclass vindt plaats op 1-2 mei 2019 in Brugge.
Deadline inschrijvingen: 1 april 2019

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *