Books, facsimiles & CDs, Festival

Het Landschap van de Polyfonisten

 

Paul Van Nevel in gesprek

Sint-Baafsabdij – 29 juni [18:30]

Dirigent Paul Van Nevel treedt met het beroemde Huelgas Ensemble al decennialang in de voetsporen van de Franco-Flamands, de vele generaties polyfonisten uit de lage landen. De onbestemde relatie tussen de geografie van hun geboortestreek en het lijnenspel van hun muziek fascineerde hem dermate dat hij er prachtig boek over schreef, Het Landschap van de Polyfonisten, geïllustreerd met schitterende foto’s van fotograaf Luc Van Eeckhout.

In het prachtige kader van de Sint-Baafsabdij gaat Paul Van Nevel in gesprek met musicoloog Pieter Mannaerts over zijn omzwervingen en bevindingen die tot dit unieke boek leidden. Na afloop van het gesprek signeert Paul Van Nevel het boek dat te koop zal worden aangeboden. Gratis toegang!

In kader van Meer Stemmig Gent

 

 

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *