Books, facsimiles & CDs, Musicology, Woodwind

Do you know Mr. B***

 

[NL] De mysterieuze Mr. B*** zou niemand minder zijn dan Pierre-Gabriel Buffardin (1693-1768). Dit is ontdekt door fluitist Wim Brabants. Hij baseert zich hiervoor o.m. op de handtekening op het exemplaar uit onze bibliotheek, B-Bc 5513. Voor meer details, verwijzen we naar de FB-pagina van Buffardin himself: https://www.facebook.com/Pierre-Gabriel-Buffardin-703458430048491/
Binnenkort zullen de sonates in een moderne uitgave verschijnen, elektronisch en met een gerealiseerde basso continuo bij Instant Harmony, editie door Wim Brabants en David Lasocki. 

[EN] The mysterious Mr. B *** would be none other than Pierre-Gabriel Buffardin (1693-1768). This was discovered by flutist Wim Brabants. His attribution is based, among others, on the signature on the copy of our library, B-Bc 5513. For more details, visit the FB page of Buffardin himself: https://www.facebook.com/Pierre-Gabriel-Buffardin-703458430048491
The flute sonatas will appear soon in a modern edition, electronically and with a realized basso continuo, published by Instant Harmony, edited by Wim Brabants and David Lasocki.

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *