Listen

IYAP 2019

 

De selectie voor de IYAP 2019 is bekend!
De keuze is gevallen op de volgende ensembles:
Trio Rosa Mundi (CH), Vergissmeinnicht (DE & CZ), Preterito Imperfecto (ES), Sweete devils (BE), Butter Quartet (NL) en Ensemble Il Buranello (FR).

Tijdens het Laus Polyphoniae festival in Antwerpen zullen Raquel Andueza en Peter Van Heyghen deze ensembles drie dagen lang coachen rond het verhaal dat ze willen vertellen, de programmaopbouw en de publieksinteractie. De jonge muzikanten krijgen de kans om hun werk voor te stellen aan het festivalpubliek van Laus Polyphoniae en een comité met internationale vertegenwoordigers uit de oudemuziekwereld, waarvan ze ook feedback ontvangen.
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 kan je de jonge vocale en instrumentale ensembles aan het werk zien op Laus Polyphoniae, tijdens een unieke concertwandeling in de omgeving van CC De Kern in Wilrijk.

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *