Abroad

Teken de petitie !

 

Behoud Muziek Museum in het Zutphense Huis ‘De Wildeman’! Teken de Petitie!

Sedert 2 jaar is het museum gevestigd in Huis de Wildeman, rijksmonument in het historisch centrum van Zutphen. De Gemeente wil het gebouw nu te gelde maken. Het Geelvinck Muziek Museum lijkt nu plaats te moeten maken voor commercie.
Lees meer

Inwoners van Zutphen, liefhebbers van cultureel erfgoed en sympathisanten van het Muziek Museum zijn een online petitie gestart om het museum in Huis de Wildeman te behouden. Binnen één week zijn al bijna 1000 handtekeningen verzameld.

Teken de petitie, opdat het Geelvinck Muziek Museum Zutphen niet verloren gaat.
En stuur de petitie door !

Na ondertekening ontvangt u een e-mail van petities.nl met een bevestigingslink. Klik die link aan om uw ondertekening te bevestigen svp.

Hartelijk dank voor uw steun!

Ja, ik teken graag de petitie!

Cartoon: Lex Dirkse

Wandelconcert Marie Antoinette – de muzikale Koningin van Frankrijk, Zutphen 25 mei 13h30

Hebt u afgelopen weken onze radioboodschap gehoord? Koningin Marie Antoinette speelde Mozart! Tijdens het wandelconcert geniet u van twee recitals met haar eigen composities en dat van andere vrouwelijke componisten uit haar tijd. U staat stil bij haar tafelpiano en hoort meer over de bouwer ervan, haar protegé Sébastien Erard, en over haar leven, dat begon in een paleis en eindigde op het schavot.

Lees meer

Bekijk de complete concertagenda

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *