Newsflash

Library of Voices genomineerd voor prestigieuze prijs

 

Jaarlijks beloont het Agentschap Onroerend Erfgoed van de Vlaamse Gemeenschap “mensen die erfgoed op een goede manier beheren” met de Onroerenderfgoedprijs. De metamorfose van de Norbertuspoort op de site van de Abdij van Park in Heverlee tot Library of Voices werd samen met 2 andere projecten genomineerd uit 19 inzendingen. De Library of Voices is een project van de Alamire Foundation en werd gerealiseerd door de technische diensten van de KU Leuven.

Een professionele jury zal uit de drie genomineerden een winnaar kiezen, op 4 oktober wordt bekendgemaakt welk project de Onroerenderfgoedprijs 2019 in de wacht sleept.

Er is echter ook een Publieksprijs. Wij nodigen u van harte uit om uw stem uit te brengen op de Library of Voices. Alvast bedankt!

Stem nu

Open Monumentendag in Library of Voices

Kom op zondag 8 september zelf een kijkje nemen in de Library of Voices en het Huis van de Polyfonie in de Mariapoort.

Info

(Foto De tot Library of Voices gerestaureerde Norbertuspoort ©image-zone)

Podcast over de Library of Voices

Laat je rondleiden in het Huis van de Polyfonie en de Library of Voices door directeur Bart Demuyt en professor musicologie David Burn in de podcast van de Universiteit van Vlaanderen “The Library of Voices: geen bib, maar het modernste labo om polyfone muziek te analyseren.

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *