Listen, Newsflash, Plucked instruments

Sage met live muziek: Lunalia, het Meisje van de Maan

 

Tijdens Mechelen Houdt je Warm brengen verteller Gustave Min en luitist Jurgen De bruyn een hedendaags fantasieverhaal tot leven, geïnspireerd door de Mechelse legende van de Maneblussers. Surfend op een vallende sterrenregen belandt Lunalia, het betoverende meisje van de maan, per ongeluk op de Romboutstoren. Gelukkig botst ze op de heldhaftige Raphaël, die haar de weg naar het heelal helpt terug te vinden. Onderweg ontmoeten ze duistere figuren als De Knudde en de Dame met de zwarte cape.

Misschien herinnert u het zich nog: in mei 2019 maakte deze vertelling deel uit van het sprookjesparcours tijdens het Lunaliafestival in Mechelen. Deze keer zorgt de unieke installatie van Museum of the Moon in de Sint-Romboutskathedraal – een levensechte maan met een diameter van maar liefst 7 meter – voor een adembenemend decor.

     

Praktisch

De voorstellingen gaan telkens door in de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen:

  • 06.12.2019 om 20u
  • 08.12.2019 om 15u & 17u
  • 15.12.2019 om 18u
  • 22.12.2019 om 15u & 17u

>> Reserveer uw tickets (5€) <<

 

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *