Festival, Newsflash, Uncategorized, Vocal

Ninth edition Polyphony Day canceled!

 

Negende editie Dag van de Polyfonie afgelast!

Jammer maar helaas: met heel veel spijt moeten we u laten weten dat de negende editie van Meer Stemmig Gent – Dag van de Polyfonie op 26-27 juni 2020 in en om de Machariuskerk en Sint-Baafsabdij volledig wordt geannuleerd.

Meer Stemmig Gent staat gelijk aan polyfonie en concerten, maar hecht minstens evenveel waarde aan gezellig samenzijn. De huidige crisis rond COVID-19 maakt de concerten en het samenzijn dit jaar helaas niet mogelijk; de gezondheid en veiligheid van u, ons publiek, en van de musici gaat nu vóór alles.

Perspectief is alles, en daarom kijken we nu al heel graag samen met u uit naar de volgende editie van het festival in 2021. Schrijf alvast 2-3 juli 2021 in uw agenda!
Ook de jarige Josquin Desprez (ca.1450-1521) zal op de afspraak zijn!

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *