Abroad, Festival

Music festival Crete Senesi

 

Beste vrienden van de Crete Senesi,

We verwelkomen jullie graag vanaf zondag 26 juli in het Festivaldorp Asciano voor de twintigste editie van ons Festival. Het zal anders dan anders zijn, misschien wel intiemer, zeker intenser en met een paar noodzakelijke Covid-19 maatregelen.  De zin om samen te genieten van de muziek is nog nooit zo groot geweest – zowel bij de musici die eindelijk weer op het podium kunnen staan, als bij de medewerkers die klaar staan om u een onvergetelijke week te bezorgen en ongetwijfeld ook bij u ! Dat blijkt uit de vele mails die wij de afgelopen weken van u mochten ontvangen.

We laten ons omarmen door mooie muziek, inspirerende musici en de wondermooie akoestiek van de San Francescokerk.

Wie er niet bij kan zijn kan hier alvast grasduinen door het mooie programmaboek dat als PDF beschikbaar gesteld werd.

BROCHURE_CVCS_2020

A presto!

www.collegiumvocalecretesenesi.com

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *