Play

Be creative with chamber music … keep distance

 

De afgelopen maanden is het samenspelen onder invloed van de pandemie flink ingeperkt.  David Jorritsma, beheerder van 415-amateurs.nl heeft zich verdiept in het samenspelen via internet met behulp van het gratis programma Jamulus

Tot op heden was het alleen mogelijk op 415-amateurs.nl te zoeken op bespelers van een bepaald instrument of spelers uit een bepaalde woonplaats. Nu steeds meer mensen via Jamulus spelen hebben we de mogelijkheid toegevoegd ook op je profiel aan te geven dat je wilt en kunt samenspelen via Jamulus. In de ledenlijst kun je vervolgens mensen zoeken die dat ook al doen.

Speel je al via Jamulus, dan kun je direct je profiel aanpassen door in te loggen op 415-amateurs.nl en dan te klikken op deze link.

Speel je nog niet via Jamulus, maar ben je wel geïnteresseerd?  David Jorritsma deelt zijn ervaringen in een gratis webinar dat op 27 november om 20.00 uur wordt georganiseerd door de Vereniging Huismuziek. Via deze link kun je meer informatie vinden over het webinar en je ervoor inschrijven.

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *