AMUZ

Steunfonds Belgische artiesten

 

COVID-19 schudde de hele wereld door elkaar. Ook in de cultuursector lieten de gevolgen zich drastisch voelen. De afgelopen maanden kwamen vele concerten op de helling te staan. De impact voor alle betrokken muzikanten is dan ook erg groot.

Om getroffen kunstenaars mee te kunnen ondersteunen, opende AMUZ samen met de Koning Boudewijnstichting een projectrekening. De weg is nog lang en daarom hopen we op de financiële steun van iedereen die muziek een warm hart toedraagt.

Met uw gift engageren we Belgische muzikanten voor een reeks digitale concerten. We bieden hen het podium van AMUZ en de ondersteuning van ons team, en zorgen ervoor dat hun concerten in de beste omstandigheden worden opgenomen om zoveel mogelijk muziekliefhebbers van deze voorstellingen te laten genieten.

Steunen kan via een klassieke overschrijving op de projectrekening ‘AMUZ Steunfonds’, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) met de gestructureerde mededeling 128/3274/00084.

Giften van minstens € 40 geven recht op een fiscaal attest. De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. Voor giften vanaf € 40 aan de Stichting krijgt u in 2020 een belastingaftrek van 60 % (art. 145/3.3 WIB).

Het deed ons alvast veel deugd te zien hoeveel bezoekers geen terugbetaling vroegen voor geannuleerde tickets, daarvoor willen wij iedereen nogmaals van harte bedanken. Ook uw gift zal voor het Steunfonds Belgische artiesten worden gebruikt. Bezoekers die in 2020 hun geannuleerde tickets doneerden, hebben bij een totale ticketwaarde van minstens € 40 ook recht op een fiscaal attest (dus ook met terugwerkende kracht). Voor de administratieve afhandeling zullen wij persoonlijk met de ticketkopers contact opnemen.

By


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *