MIM

The MIM is ready to receive you again!

 

Vanaf 8 december gaat het MIM –na een lange sluiting- opnieuw open.

De voorbije maanden hebben ze bij het MIM hard gewerkt aan de renovatie van de tweede verdieping. Daar kan u vanaf 8 december alles ontdekken over de geschiedenis van bekende (en minder bekende) muziekinstrumenten in Europa.

Eén van de pronkstukken op deze verdieping is een bijzonder instrument dat  sinds begin van dit jaar wordt getoond : de oudste saxofoon ter wereld! Het MIM kreeg deze baritonsax uit 1846 langdurig in bruikleen dankzij de Koning Boudewijnstichting.

Er is  een corona-veilig parcours doorheen het gebouw en de collecties uitgewerkt. Social distancing gegarandeerd.

Alle informatie over het verloop en het voorbereiden van uw bezoek vindt u op de website.

,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *