Vleeshuis

Welcome back at Museum Vleeshuis

 

Welkom terug

Museum weer open vanaf zaterdag 5 december

Klaar voor een muzikale reis naar een wereld vol passie en ritme? Kom dan eens bij ons op bezoek. Al eeuwenlang leeft de stad op het ritme van verschillende muziek- en dansstijlen. Instrumenten, prenten, teksten en maquettes vertellen het verhaal van muzikanten, beiaardiers en operazangers en openen de wereld achter de muziek.

Een gezellig, sfeervol bezoek waarin je rustig je tijd kan nemen en je helemaal kan opgaan in het muziekleven van lang vervlogen tijden? Doe het nu. Door de genomen coronamaatregelen is het altijd heerlijk rustig in het museum.

Koop je ticket

Mondmasker

#kooplokaal

Kom stijlvol voor de dag met een mondmasker van Museum Vleeshuis.
12 topstukken uit onze collectie op 1 mondmasker.

Voor de creatie van het mondmasker deden we beroep op kleine, lokale ondernemers.

Koop je mondmasker aan de balie van het museum of online.

Weet wat je draagt

Woensdagklanken online

Op de Woensdagklankenconcerten van het najaar 2020 kunnen we helaas geen of heel beperkt publiek ontvangen. Omdat we het engagement dat we met de muzikanten aangingen niet willen verbreken en hen willen steunen én omdat we jullie – ook in deze coronatijden – willen blijven verblijden met mooie muziek, laten we deze concerten wel doorgaan.
Twee concerten staan al online

, ,

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *