Books, facsimiles & CDs, Keyboard, Listen, Woodwind

Wolf : Quintets for pianoforte and winds

 

Meer dan een jaar geleden, in augustus 2020, trok Wolf naar de studio in Mechelen voor zijn eerste cd-opname. Ze brachten er vier buitengewone dagen door en dompelden zich onder in de kwintetten voor fortepiano en blazers van Mozart en Beethoven metAnthony Romaniuk. Hoewel alle blazers van WOLF Belgen zijn (Jean-Philippe Poncinop klarinet, Benoit Laurent op hobo, Jean-François Carlier op fagot en Bart Cypersop hoorn) is het Anthony die de Belgische toets in dit album brengt met de variaties die Beethoven schreef op “Une fièvre brûlante”, een thema van de Luikenaar Grétry. Luister via streaming of op de CD die via de website te bestellen is!
Bestel de cd bij WOLF

ByLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *