Dilettanti

Sinds april 2014 maakt 18FM deel uit van het netwerk van Vlamo.

Vlamo, de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie,  wil de instrumentale amateurmuziekbeoefening binnen de Vlaamse Gemeenschap valoriseren, als een volwaardige discipline binnen de amateurkunstensector en binnen het brede veld van kunst en cultuur.

Tot de toetreding van 18FM in Vlamo, was er geen initiatief voor klassieke instrumentale muziek !

Ga  eens kijken naar de vereniging voor huismuziek in Nederland.  We praten over een samenwerking.

In Nederland legt men ook een spelersdatabank aan voor amateurs die in stemming a=415 hz willen spelen.  Hier is een link. Via deze organisatie kom je ook terecht bij Omega, een vereniging voor Nederlandse amateur muzikanten die zich toeleggen op historische uitvoeringspraktijk en projectmatig samenwerken aan concerten.

Ook 18FM legt een spelerscontact-databank  aan. Hiervoor vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Zo kunnen we je in contact brengen met andere geïnteresseerde musici.

Heb je zin om samen te spelen, laat het dan even weten, dan plaatsen we jouw vraag op deze pagina.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Regio’ type=’select’ options=’Antwerpen,Oost Vlaanderen,West Vlaanderen,Limburg,Brabant – Brussel,Andere’/][contact-field label=’Instrument’ type=’text’/][contact-field label=’Diapason’ type=’select’ options=’a%26#039;= 415 hz,a%26#039;= 392 hz,a%26#039;= 440 hz,andere’/][contact-field label=’Niveau’ type=’select’ options=’beginnend,goede beginner,gemiddeld,gevorderd tot zeer gevorderd,vakmusicus’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]